Sunday, January 16, 2011

i'm so speechless -.-

heyyy!

seriously i'm so happy right now.
don't ask why
haha.

because i don't know why.
hehe:)

but yang pasti saya sangat riangriagumbira tahap tak hengat.
jujur nie saya tak tipu!

yela..
saya dapat nasi ayam yang sangat sedap
plus plus dengan air tropicana twister!
*(saya sangat suka ini air sangat sangat)

giler saya sangat teruja dapat air itu!
my pavaret air tu..hehehehe:)

lepas tu saya dapat pegi jalan jalan kat bandar teluk anson.
heeee;D sangat teruja!(sumpah tak tipu)

yela ronda ronda di kala hening malam di temani lampu jalan yang berwana jingga,
di selimuti dengan hujan renyai renyai.
wah!sungguh romantikatak lah saya!hahaha

ape ape pon saya enjoy sebab dapat jumpa senior saya!
terima kasih ya belanja saya nasi ayam yang enak dan paveret drink saya..
sangat sukalahhhhhh:))

time kasih tak terhingga sebab jadi tourist guard saya malam nie.
hehe.

seriously..

YOU ARE THE BEST SENIOR EVER!
(i like i like i like)

tata~
thanx for da memories ye cik doktor a.k.a cik penjahat
haha.
*gurau gurau jep!



2 comments:

dokturah mumul =) said...

tropicana twister!
haha...
ingat2!
=p

Nazihahnea said...

hehe..sangat suka air tuh!
suk suka suka.saya mencintai air tu umpama saya cintakan awak.hihi