Wednesday, February 29, 2012

penang bukit merah marathon!

Assalamualaikum.... 
fuhhhhh penat lari 4x400 meter tadi sebab tu entry namanya marathonggg!
okay lupa pulak aku ade simpan gambar yang banyak. okay sangat pelupa maklumlah dah tua harap *maklong! 
haritu pi PENANG lantas drop sat kat RED HILL! taw dak? BUKIT MERAH jepongg. 
Okay sangat best. tahu tak best best sangat, sila jangan jelous sebab uolls kan stalker i. haha 
sila jangan denggkwiii mahupong iryy hatty!
 

semput berlari tadi pon tak habis lagi, malas nak cerita satlagi aku kene ventolin pulak, hehee okay tengok gambaq nohh malaih nak habaq:)
cer nengok.


 
errr. huduh kan pose? aku je hodoh yang lain dak ok.

okay seriously muka aku sangat fotogetis!

sila sila sila jangan kompiuss sebab aku cuma bersembunyi di belakang benda alah tu!
takdenyaa nak muat masuk dalam tuh!


 
untung ahhh chaa ade aweks hot gorgeous terutama yang last sekali tuh! kelas kau jah. haha :P

comel je aku tengok diri aku pose camni! sila muntah hijau *pengsannnn! iqa je yang comel:)






















 




kalau dapat tembak betol2 agak2 kak chaa dia marah dak? ahaha

nampak sesuatu tak? okay nampak tak pipi aku paling ketara.ahaha bahagia kan:)

gila busuk muka!

 nie bukit merah kalau korang tak pernah sampai. nanti takdelah korang jakun sangat kan. tatap puas2:P
eh chaaa? teh tarik satu! ahaha!


kalau takde nie jangan harap ekau boleh masuk.paham?

hmmm muka tahan panas:) okay berselerak jerawat kat muka. i'm matured!


nie pelampung nak habaq hang! kot laa kalau kalau hang tak kenai kan?

budak budak nielah yang buatkan urat kentut aku putus untuk selama 3 hari! SERIOUSLY!

aku nak cakap aku ade BB tahu dak. ehh kau HADE?  bajetttooos!

untung adik ipar aku kumbang pocy dapat si ziqah ular tedung selaq! haha

ehhhh IPOH! hyee IPOH! i love u! rinduuuu kat orang IPOH tuuu... hmmm takpe at least dapat jumpa even for a while.yayyyyyy! sayang diaaaaa:)

dahhhh.penat dah! 
okbai nak tidoq:P 
salam.

IRIN:)

Sunday, February 19, 2012

kenapa mesti aku lalui semua nie?

tadi petang bangun tidur terus teringatkan dia. kenapa mesti aku ingat dia?

kenapa susah sangat aku nak lupakan dia, sedangkan dia? aku terus dicampak begitu saja tanpa sebarang khabar atau penjelasan. aku tercari dimanakah salah aku? salah aku apa? aku nak tahu. at least aku sempat minta maaf. tapi aku langsung tak diberi peluang itu hingga ke hari ini. tolonglah bagitahu aku, aku tak tenang di sini aku cuma mahukan penjelasan dari mulut dia bukan dari mulut orang lain. kenapa sebegitu mudah aku dipersendakan? mana janji janji dia untuk terus berhubungan walau apa yang berlaku. ya Allah mengapa sehingga ke hari ini memori persahabatan kami masih bermain main dimindaku? sedangkan bagi dia semua itu hanyalah satu persinggahan yang sementara dan harus dilupuskan :( mungkin aku terlalu mengharap padanya sedangkan aku tahu aku tak mungkin memilikinya kerana dia milik orang lain. tetapi dia pernah berjanji tidak akan lupakan aku walau apa yang berlaku dan sentiasa akan berhubungan denganku. tetapi janji tinggal janji. hati ini yang sakit tak siapa tahu....

setiap gurau sendanya berputar ligat diminda ku. aku terganggu dengan semua tu. andainya engkau tahu perasaan ku. andainyaaaa. mungkin dia sudah tidak mempedulikan aku, tetapi percayalah walaupun berjuta kali hati ini mengatakan benci padanya namun terselit sedikit rasa kasih dan sayangku padanya. walaupon pahit untuk dikenang tetapi itulah realitinya aku masih memikrkanmu. tolonglah aku merayu berikanlah aku penjelasan terakhir sebelum kamu pergi meninggalkan aku untuk selamanya, aku sentiasa berdoa kamu akan memberikan penjelasan walaupon sepatah, cuma itu yang aku mahukan:( katakanlah kamu membenci aku supaya aku dapat menerima hakikat yang aku sudah kehilanganmu dan semua kenangan akan ku semat rapi jauh di lubuk hati.dan aku berjanji tidak akan tercari cari dimana kamu lagi:(
tolonglaaaaa aku merayu, berilah aku penjelasan itu:(



Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu
Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa
Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya
Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu



Saturday, February 18, 2012

cemburu akan mereka.

kadang kadang cemburu tengok kebahagiaan orang lain:(
kenapa aku tak dapat sama?

sumpah cemburu sangat. aku rindukan ex aku yang dulu.EA dia baik sangat. seriously. aku sakit dia jaga makan minum aku semua dia jaga. aku ingat lagi dia sanggup masuk kelas lambat sedangkan ade test semata mata call aku tanyakan sakit aku.time tu aku muntah teruk sebab gastric sampai nak pengsan. aku ingat lagi suara dia panik gila bila tahu keadaan aku:( kesian dia. dia cakap kalaulah dia dekat dia akan datang bawak aku pergi hospital. terharu sangat time tu. lepas2 dia habis test terus dia call tanyakan aku. aku rasa dihargai sangat. dia call semua roommate aku untuk pastikan aku okay.
benda paling aku suka pasal dia, dia pandai ambik hati aku and pandai buat lawak:) suka sangat! dengan dia aku tak pernah rasa cemburu langsung. langsung tak! kalau aku ada masalah mesti dia bagi nasihat kat aku. baiknyaaa dia. dia tak pernah langsung sakitkan hati aku. tak pernah cakap pasal perempuan lain depan aku. sebab tu aku sayang sangat kat dia. die suka hiburkan aku dengan cerita cerita bodoh dia sampai sakit perut aku gelak. dia nie banyak cakap kalau borak paling sikit pon mesti 2jam-,- terbakar telinga.hehe *tipuuu jeee. aku ingat lagi die ajar aku buat add math sebab time tu aku dah fed up gila buat sebab tak dapat jawapan. rupanya senang jeee pong. tak sampai lima minit dia ajar aku dah pandai buat. terima kasih awak...

dulu awak selalu cakap nak jaga saya sampai bila bila.awak cakap awak nak rawat saya kalau saya sakit:( tapi apakan daya, mungkin kita tak dijodohkan bersama:( awak nak tahu saya sekarang pon dalam bidang perubatan jugak.sama macam awak.mesti awak suka kan kalau tahu.dulu awak pernah cakap kat saya awak nak saya ikut jejak awak dalam bidang perubatan. tapi kan saya nak jadi engineer dulu:) hehe at last saya jadi nurse. tapi awak pandai sampai awak jadi doktor. awak saya doakan awak berjaya dunia akhirat ye. saya ingat cita cita awak. awak nak jadi pakar bedah kan? mesti dah tercapai cita cita awak tu kan? saya tak tahu macam mana awak sekarang:( awak jauhhh sangat. dulu first time awak marah saya sebab saya nangis sebab sakit.awak marah sebab awak cakap saya kene kuat mana boleh nangis. tapi saya makin nangis sebab awak marah saya. awak marah saya nangis sebab awak taknak saya menangis depan awak sebab awak akan menangis sekali:( awak sekarang mesti dah berbahagia dengan pilihan hati awak kan? sangat beruntung orang yang dapat awak. takpelah saya sentiasa doakan kebahagian awak walaupon awak bukan dengan saya, satu lagi benda saya akan ingat pasal awak. awak sorang je yang panggil nama saya lain dari orang lain tak pernah ade orang lain sebut nama tu.awak sorang je. ya Allah rindunya kat awak..

mungkin Allah dah rancang sesuatu atas apa yang berlaku.
aku redhaa. semoga akan ada pengganti yang lebih baik untuk menggantikan dirinya:(

Tuesday, February 14, 2012

IRIN 10-12 NR

assalamualaikum peeps:)


 all i wanna say that i sayang u!
i tak tahu kenapa tapi i mula nak sayang u.
mungkin sebab u banyak bersabar dengan karenah i kan? thank u, u:)


i never say 'I LOVE U' because i really meant it. i just boleh sayang u. i akan cakap 'I LOVE U'
bila i dah halal untuk u ;')





Monday, February 13, 2012

we found love^^

assalamualaikum peeps!
 cuba teka dimanakah saya? haha












miss u:)