Wednesday, October 5, 2011

dulu lain sekarang lain.

assalamualaikum kalian semua.
may Allah bless all of you :)

sekejap je kan masa berlalu. sangat sekejap. kenapa awak cepat sangat masa? 
kadang kadang terfikir jugak kan kenapa perlu masa bergerak? tak bolehkah masa tu hanya statik je? tak pon boleh ke kalau masa tu diundur ke belakang? 
okey itu semua tanda tanya saja. dan tak mungkin ianya akan berlaku.

dulu waktu kecik kecik seronok je.mintak ape pon mesti dapat,tapi bila dah besar nie semua kena usha sendiri. kadang kadang tu penat sangat nak capai satu benda sebab kita terpaksa berhempas pulas dulu baru dapat-.-' susahkan? tapi dulu kalau mintak ape senang je dapat, kalau tak dapat pon menangis sikit mesti kompem dapat.
banyak betol perbezaan dulu dengan sekarang kan?

contoh contohnya

 15 tahun

 
16 tahun

 17 tahun

18 tahun

19 tahun:)

sweet 19teen<3


semester 1

semester 2
 semester 3

 kan dah kata masa tu cepat sangat berlalu.
sekarang nie semua dah kene buat sendiri. iron baju sendiri, makan sendiri, basuh baju sendiri, basuh pinggan sendiri. semua sendiri, dan paling penting duit pon dah kene guna duit sendiri:( no more allowance from PAMA. waaaaaa;'(
macam tak percaye je sekarang dah 19, next year 20!
tuaaaaaanyaaaaa! tamaulah masa cepat berlau:(

*okaylah sudah mata panda 
@____@

buibui :)
assalamualaikum

4 comments:

Atiqah Wadiah said...

klu boleh nk masa tuh diundurkan semula agar kita boleh baiki kesilapan2 yg tlh kita buat..tp mmg x lah kan..wuwuwuwu :(

Nazihahnea said...

hmm,tahu takpe:(
kesilapan lalu pon masih belum dapat dibaiki. seronoknya jadi budak budak.

Dorky Guy said...

start 18 tahun jadi makin gebu dan menawan

Nazihahnea said...

ye lah sangat kan cik dorky guy:P