Sunday, October 9, 2011

i'm so speechless

Assalamualaikum kalian semua.
may Allah bless all of you ;)

SPEECHLESS gila!
sumpah speechless, cik awak pinjam ayat awak sat,haha

seronok nyaaaaa dapat kenal diorang nie.
ella,kakhai<3,sab and ida

rasanya baru je kenal diorang nie except kakhai and ida:)
ella dengan sab memang super awesome punya bebudak lah!
sumpah seronok kawan dengan korang semua.walaupon kita baru je kenal semalam tapi kita seolah olah dah kenal lama! *terharuuuuu!
sab@  sabi taktaw yang mana satu actually:) wan panggil sabi, tapi kawan paggil sab,haishhh mana satu lah kan? tape tape orang panggil awak sab the comellest okay?

satu benda nak puji pasal diorang nie, diorang sangatlah macam satu keluarga. jeles tengok diorang semua.semua satu kepala,tak macam kat sini,semua nak ikut kepala masing masing je. berpuak puak pula.haishhh laa.

tape tape yang penting lepak dengan diorang semua memang best tak hingat! yelah baru kenal tapi dah macam lame je kenal.siap boleh gelak gelak lagi.rasa kebahagiaan datang sejenak:)
seronoknya kalau dapat kawan macam korang semua.mesti bestt!

sorry taw kalau saya tak banyak cakap semlam*
malu sangat.yelah tetiba je datang kan,tak pasal pasal korang kene layan pulak kan.
tapi tak sangka korang layan saya macam semalam, TERHARUUUUUUU!
THANK YOU SO MUCH MORE:)

kakhai-thank you sangat sangat sebab layan intan and bagi pinjam semua benda:) sayang akak!
sab-suka sangat dapat kenal kamu,entahlahh rasa macam dah lama kenal kamu:) thanks sangat sudi layan saya:)
ella-thanks sebab sudi jadi kawan saya walau baru kenal semalam.awak satu kepala dengan saya sebab suka try semua jenis kasut dan hantu shopping!
ida-thanks sebab banyak cakap dengan saya:) thanks for the selipar tu,kalau tak basahlahh kasut-.-'
thanks tumpangkan banyak benda:)
hilmi-thanks sebab sudi teman wan kan.haha heeyyy you kan bakal jadi junior i:) hehe

thanks again to widad,erin,ary,bday girl *lupa nama pulak,sorry,widad,shahirah,farah hazirah,wani and su:)
for boys thank you to nasrallah,syafiq,irfan and ihsan.

sorry kalau tak mention nama sapa sapa lagi sebab i can't remember all*

THANKS A LOT TO ALL RADIOGRAPHY STUDENTS INTAKE JULY 2010
I really appreciate it:)

lastly
thank you very much much much to
pakcik
sebab sudi kenalkan kawan kawan awak kat intan!
really appreciate it.
sudi temankan kami berwindow shopping.
sorry jugak semalam tak banyak cakap sebab saya malu! hahaaha

*hope you like it:'D
i mean yang semalam tu~
 thanks pakcik for the ..... i like!
sekarang dah ada 2 kan,hehehe



okaylahh need rest!
buibui~

assalamualaikumm




3 comments:

adek debab debot said...

wahhhhhhhhhhhh....
dilanda bahagia kaklong ku.. :)

IZNIE MEI said...

jap.. kak khai tu khairiyah ke???
mcm sama je muke dgn kwn sy..

Nazihahnea said...

yupp iznie:) awak kenal ea?