Friday, December 31, 2010

di saat ku menghitung hari.



menghitung hari.
detik demi detik.
menunggu itukan menjemukan.
namun ku sabar....

SABAR!

dalam aku menghitung hari nie.
banyak dugaan aku lalui.
makin kuat jugak ingatan aku kat die?


apekah yang ku hitung?

haha..


sedih.sebak.pilu!
semakin dewasa semakin banyak dugaan aku.
aku takut nak lalui.
aku tak kuat macam die.
hmm :'(
aku tak nak usia aku meningkat!!
waaaa..

semakin aku meningkat..
semakin aku dewasa.
cehh.poyo jep*
haha..


bile umur aku 19 nanti
maka genaplah 7 tahun aku tunggu die.
sedih sangat walaupon aku tak pernah di hargai.
aku nie macam tunggu benda yang tak mungkin aku dapat!
aku nie ibarat melukut di tepian gantang je.
wuuuuu...

awak.
setiap kali umur saya meningkat saya akan sedih sangat.
awak nak tahu kenapa?
sebab setiap tahun saya tunggu awak.
saya harap sangat awak wish birthday saya..
tapi..
setiap tahun jugaklah saya tak pernah dapat wish dari awak.
takpe awak..
saya tunggu.
sampai sekarang saya masih harap awak wish birthday saya.
sumpah awak saya akan tunggu.
saya tahu awak memang tak pernah ambik kisah pon pasal saya kan?
yelah.
saya nie bukanlah sape sape pon bagi awak kan?
buang masa je!

saya tak kesah semua tu....
saya tak kesah kalau awak tak suka saya.
yang pasti biarlah saya suka awak..
6 tahun awak..
tak mungkin saya akan buang awak dalam kotak fikiran saya dengan semudah tu je.
tidak awak.
tak mungkin semua tu terjadi..

saya akan tetap tunggu awak sepanjang umur saya
saya nak sangat dengar setiap bait kata dari mulut awak.

saya tunggu awak ya?

3 comments:

Yu-sHie AkiRa said...

alala sedihnyerrr ak bace

mumul said...

aboih dak tadika ni...

Nazihahnea said...

alaa..mul.
i lap him lah.
huhu..poyo kan?
yuni i'm just fine..
bt.sedih gak kengkadang tu~