Sunday, April 29, 2012

tak tahu nak cakap apa.

assalamualaikum para pengskodeng sekalian:P

lupa nak cakap selamat pagi sayang sayang sekalian.
jyeahhh it's SUNDAY everyone! wooot wott!


nie kau apesal intan dah seronok sangat? kau lupa ea esok kau final?
dangggggg. lupa=.='
okay okay biase biase jee. chill intan chill. haishhhh #sigh
alhamdulillah dah selamat khatam semua topics:) *harap harap melekat kat otak den nie haa.

aku nak cakap sebenarnya aku tak tahu nak cakap apa. hati nie dah macam nasi kandaq dah. campuq habih semua dah..
hmmppp aku tak tahu sama ada aku gembira sampai nak loncat ke bintang ataupon aku nak nangis teruk teruk kat bawah bantal. #anak sapa lah nie buruk sangat perangai!

SEBAB APA?
sebab aku dah nak pindah IPOH doee.tak sampai bape minggu je lagi:(
 yelah sekarang kan kat TELUK AKU:) (TELUK INTAN)
dulu aku orang paling eksaited tahap dewa nak pindah ipoh, tapi sekarang macam sedih pulak nak tinggalkan teluk intan nie. bukan pasaipa tempat nie lah yang mengajar gua untuk jadi kental dah berjiwa batu untuk menghadapi liku liku hidup. haha ayat nak bajettt jee-,,-

banyak sangat kenangan kat sini yang susah aku nak lupakan. pahit manis kelat masin payau semua ada. tak boleh nak describe dalam satu perkataan. seriously aku mulai cintakan teluk aku sendiri. phewwww=.='

sem 1 sampai sem 2 aku tingal kat taman manggis persiaran intan nova tu ha, tak jauh ponn.
sem 3 sampai sem 4 aku pindah lahh pulak. aku tinggal kat taman nanas ala yang dekat hospital tuu. taman belakang restoran ambeng' tuu. tahu dak korang?


 nie semua gambau kat teluk intan=








woiii, jangan buli aku lahh =.='















wuuuu :( sedihhhh. *lari lari sambil lap air mata dan hinguih yang meleleh. sedih baq hang.
byee teluk intan:(

HYE IPOH! wait for me yaa!

2 comments:

Yu-sHie AkiRa said...

good luck for your final sis!... bape lame plak duk ipoh?

Nazihahnea said...

thanks sayang:) duduk ipoh sampai sem 6 nanti.setahun je:)