Saturday, July 16, 2011

down:(

assalamualaikum kalian semua:)

may god bless all of you ya:)

lumrah manusia kan untuk berasa sedih, gembira, sebak, meraung melalak dan etc lah kan.
begitu jugak aku. aku buka facebook pagi tadi tetiba aku rasa very very down to the earth. sumpah rasa down sebab aku tengok semua kawan kawan aku berjaya further their study to degree:( 

sobsobbb:( 
aku nie diploma je kan.tu pon takde sape nak wish kat aku tahniah. yela aku diploma in nursing je kan? takdelah nak pandai sangat macam kawan kawan yang lain. UM,UKM,USM,UTP,UiTM & etc.
ya Allah berdosakah aku berasa begini? entahlah. aku rasa sedih sangat. yela kawan kawan semua berjaya melangkah jauh sedangkan aku... entah entah kawan aku pon dah tak sudi nak kawan dengan aku kan? 
tetapi aku bersyukur sangat kerana dikurniakan sahabat yang baik hati kerana dia sentiasa naikkan semangat aku, tapi aku sedih sebab die dah nak fly pergi USA. wuuu:( aku sayang kau AYUNI<3 thanks sangat sebab selalu ada kat side aku when i feel so down. thanks kawan.

inilah kawan sejati aku.ayuni:)
gonna miss you dear.

me and ayuni:)
friendship never ends even she goes to oversea.

mak cakap takpelah walaupon diploma sebab insyallah lepas graduated nanti dapat kerja dengan kerajaan, kira untunglah kan. mana kamu tahu yang keluar degree tu nanti dapat kerja ke tak. sekarang tak penting yang penting peluang pekerjaan kan.hmmm. thanks mak sejuk sikit hati kakak:)
takpe sekarang memang aku diploma lepas nie aku sambung ambik degree dan post basic. insyallah amin.

kepada yang diploma jangan sedih sedih ya:) kita pon boleh berjaya sampai degree nanti.yang penting usaha doa dan tawakal kepada Allah okay.

assalamulaikum.

4 comments:

zee ety said...

weyh..ak pun dip jgk..lek la wey..jgn sdeyh2

Awan said...

rezeki ada dimana2...jangan pernah menyesal...mungkin dtg cpt or lmbt je...jadi nurse ok ape...bnyk pahala tu sbb tolong org nnti...hehe

Nazihahnea said...

atiey-thanks bagi nasihat.rinduu kat awak:)

awan-terima kasih jugak.nanti sakit cari lah saya.saya tolong jagakan.hehe

zaza said...

EEEE....intan ni saja nak buat aku sedih lah. dah la letak lagu beribu sesal yg ala2 sedih tu. lagi la jd bertambah sentimental aku baca blog ko. -.-'

Relax la wei, diploma pon okay apa. bukan senang nak masuk u sekarang ni. lagi2 ko dpt tajaan kat unikl nun. untunglah~ betul apa yg mak ko ckp tu.. masuk degree x semestinya bila kuar nanti terus je dpt kerja. at least ko x yah risau sebab dah konfem dah dapat kerja punya. Ko jangan sedih2 okay! IL&MY!

zaza.