Sunday, September 18, 2011

(gelenya)bahasa kelate* sungguh budak budak nie.tak padan dengan bawah umur.

assalamualaikum kalian semua.
may god bless all of you :)

tajuk macam marah semacam kan? memang marah gila tak ingat okay! grrrr. kurang hasem punya budak budak.
ceritanya terjadi bila aku dengan kawan baik aku merangkap adik saya pergi menghiburkan hati yang sedang berduka lara nie dengan menonton wayang. sebelum wayang start adik saya si alang nie pon ajak lah saye ke karaoke box, memandangkan nak lepas tension aku pon follow jelah.

baik punya check in aku dengan pantasnya memilih lagu apa untuk DISUMBANGKAN.haha.
nahhh, i got it.tengah feeling bebeh walau suara tak sedap tetiba ade sekumpulan makhluk Allah yang entah dari mana datangnya mereka ini.alahaiii budak lagi kot! *nasib den locked pintu.fuhhh selamat:)

ade ke dok tarik2 pintu suruh bukak sebab nak masuk! WTF lah kann.grrrrrr,shuhhh lah wehhh.aku nak feeling pon kacau tangkai.ishhh. aku dengan muka kerek pegi kat pintu then aku tanya apehalll korang nie?
then budak tu cakap nak nombor aku, walahhhhh gila apa muka macam tak puberty lagi.haha!
then mulalah sesi gebang menggebang aku.haha.

first-aku cakap aku tak boleh bagi nombor telefon
second-aku cakap aku nie umur dah 24 hakikatnya aku 19 lah wehhh! *ciss haremm diorang tak caye pulak.ishhh nie begang nie. diorang still berusaha gak tuh..

third-aku cakap aku dah bertunang! haha time nie lawak! aku siap gelak lagi.haha sengal nak berlakon tak reti.
forth-aku kasi tunjuk gambar kawan aku kebetulan ade gambar die dalam fon aku.haha aku cakap die tunang aku. gila statement berani gantung diri tuh.hehe

lastly-aku tunjuk gambar bf alang aku sebab bf die polis, then aku menggebang mereka dengan berpura pura call.apalagi bercicir mereka lagi.haha

 gebang-tipu.


moral of the story sila pandai menipu jika berlaku situasi seperti diatas:)
****aku tak paham dengan budak budak sekarang, 
semua orang nak kacau! gatal gile wehhh****
under age kan.jangan nak ngade sangat lah kan.sekolah bagi habis dulu ye adik baru ngorat akak! ahaha getiss nyahhh.

buibui.

assalamualaikum.

1 comment:

adek debab debot said...

tao menggelabah... ahahahaaa... budak ouh budak...
"heyyyy.. mak marah mak marah mak marah mak marah tak boleh ! "
TAK BOLEH USHA KAKAK YEE ADIK_ADIK SEKALIAN ALAM !
ahhahahaaa....