Friday, September 2, 2011

RAYA oh Raya! dua ribu sebelas~

assalamualaikum kalian semua.
may god bless all of you ;p

since kita semua tengah beraya kan, so mood raya tu masih ada kan kan?
disebabkan itu aku nak berkongsilah sedikit sebanyak macam mana dengan sambutan raya aku kali nie.
bagi aku sejak sejak aku dah berganjak umur ke 18 tahun raya aku dah macam takde lah best sangat.
sebabnyaaaa aku tak dapekkk duettt rayaaa! sedih gila tak hengat! sungguh tak aci kenapa dah habis skolah tak dapat duit raya! ishhh discrimination betol.grrr, sekarang tengok budak budak semua lagi kayo dari aku bile time raya, sungguh tidak boleh dibiarkan! *hasad dengki menular. haha

dah dah.nanti macam macam bahasa aku keluar,heee:P

let's begin with HARI RAYA PERTAMA!
*sorry lah kalau sape yang nak datang beraya ke rumah tok aku raya pertama.sebab kami semua pergi zirah kubur:)

kakak:), kakcik, dekna. *musuh ketat haha


my second hero! abid

imam muda faiz.waahaha

this is my super hero! since sangat kushuk memandu tak sempat nak ambik gambar:) malu katanya! hehe

kakcik, never berbaik walau sesaat! sila jgn percaya!

sama tak kami?

adikna nak nombor boleh?

this is my super heroin! lap you mak<3


meretiskan diri sejenak! 

zzzZZzz

my third hero:) muhd sufi

okay our first raya begins dengan bersalam salaman serta sesi meminta ampun.hehe.then terus zirah kubur arwah tokwan, arwah along dan sedara mara.
Al-Fatihah.
kemudian kami semua berangkat ke Ijok untuk beraya di  rumah tok long:)
semua gambar diatas dia ambil di Ijok.

oriteee SECOND DAY RAYA!
* sunset for second daya raya:)
we celebrated our second daya raya at Senangin Bay!
memang dah jadi tradisi gamaknyee.hehe

abangcik with his PSP

MUHAMMAD RIDZUAN dengan ice creamnya! baru 6 bulan nak makan icecream.ish budak kecik nie.



mr.crab!



big family^^

uda saya:)

my gojes kazen.

lunch timee:)

my eldest brother! abang besar.haha


 
acu with her second daughter~

my ayah cool~

paktam! troublemaker,muahahaha

best tak hengat tahap petala ke lapan!
walaupon aku tak mandi sekali.
*aku jaga kulit,haha bajet!

korang layan gambar jelah malas nak taip.hehe

next please:)

see! i wrote my Boy Friend's name!



muka tahan panasss.




baru aku perasan banyaknye gambar aku! 
haha.

okaylahhh,
buibui semua.

assalamualaikum.




1 comment:

adek debab debot said...

tang ERWAN tuh...
tersangatlah jelas di pandangan matakuh..
=)
slamat ary raye kaklong gebu.. =D