Saturday, November 6, 2010

di saat kenakalanku menjadi jadi!!


post kali nie nak cerita tentang di saat saat kenakalan aku.surely korang semua pon mesti penah nakal kan kat sekolah dulu?nak nak yang dok hostel kan?korang jangan tak ngaku sudehh.tak baik woo tipu.aiyook nanti tuhan marah!ngehehe~bebalik tajuk tadi.budak budak hostel nie senang cite lah mesti akan ade buat nakal kat sekolah.tak pecaye ker nye phuunnn?mesti punya lah tak kiralah laki ke perempuan ker bapok ker nyah ker.(ish ish lasernye mulut kau nie!)haha,sory sory tersilap.jangan terase yer..maap pak.ampun sih!
sekarang aku nak citelah sedikit kenakalan aku.bagi aku sikit kot.tapi tak tawu lah bagi korang semua nak judge aku macam mane.

babak 1-time form 1

time nie kan baru masuk.so kenelah jage adab pepatih.ish ngarut lagi.kene la jage adab kesopanan dan kesusilaan yelah new comer katakan.time nie nak cakap dengan kawan satu bilik pon takut taw.yela budak baru!setahun kentang katakan!.ngeeee~dah la junior lagi.of course la takot.nak nak semua seniors muka garang nak mati tahap petala tak hingat.gile kentang punya takut.tapi..
tu untuk bulan bulan terawal.masuk je bulan ke 7 aku pon mulalah menunjuk kan bintik bintik serta taringnya bukan belang ya,nak taw aku buat ape?aku bawak fon.dahsat kan (bagi budak form 1 lah.rasenyelah.hihi).aku bukan ape.henpon nie banyak tujuanyer taw.untuk call mak.ayah.abang.atuk.tok wan n bf aku!tak ke penting tuh?eh!aduss yang bf tu aku tipu je taw.gurau gurau manje,hihi.penting tuh!bukan untuk tujuan bergayut macam monkey kala malam hari!tu bukan jenis aku yek!lagipon aku malas nak ber'after after' tunggu giliran kat public bawah tu.malas lah.lagipon tak feel nak nangis nangis kat situ.nanti orang hushar pelik taw.maluuu~nanti mesti mate merah tak sempat na cover.kompem punyalah kene ejek tahap karma!kalau dalam bilik takpelah.line clearrr..nangis bawah bantal pon takde orang nampak.(itulah kegunaan membawa bantal lebih ke hostel!amalkan ye kawan kawan.)haha.bagus punya port!yang tak tahan bawak pegi kelas.aku ingat aku paling teruk rupenyer kawan aku pon spesies jugak.haha.memang kawan dunia akhirat tuh!tak tahan nyer kiteorang main lawan lawan lampu henphon ngan dak matrik.tapi kitorang layan yang murah murah jer!wane lampu pon biru takpon kuning.haha.janji ade kan!dulu kelas aku tuh dah macam disco kejap ade kejap takde lampunyer!tenshion nak study taw.sabo jelah sebab tu boleh lawan lampu ngan dak matrik!haha.nah tu baru form 1.







next-form 2

time nie aku baik sikit sebab aku ade tangkap mamee pama dengan sorang abang senior(bukan cintan je taw.haha!)sebab tu aku baik sikit!sikit jelah tak banyak mane pon.heee!tapi kegiatan membawa henphon masih di teruskan!yang tu benda wajib taw!aku takut jugak dok bawak fon nie.yelah dah la brader tuh prefect.hihi.kononya nak naguku baiklah kat die.baik punya line!time tuh ade spotcheck besar besaran.nah.gelabah giler.cuak punya pasal aku pegi sorok henphon aku kat belakang lab bio!haha.buruk kan perangai.tapi takpe masih ade teman di sisi yang sudi join sekaki!haha.memang best diorang nie.so.maka.jadi selamat lah henphon aku dari di cekup oleh warden aku!yayy.aku selamat.fuhh!lega.selamatt!time form tu jugaklah aku penah gaduh dengan pengawas!salah die lah!!sape suruh skema sangat.ishhh.tak salahkan?kite nak pertahankan diri kite.ade ke die marah aku ngan kawan aku sebab merayau rayau kat sekolah sedangkan baru 6.30 petang.sabar jelah.aku pon beranglah.aku fire die balik.last last die belah.esoknya aku dapat taw name kawan aku kene di merit.haikk???.aku heran bin ajaib.asal kawan aku yang kene sedangkan aku yang gaduh tahap tak hingat.kawan aku just cakap sepatah kot.haha.kesian kawan aku.innocent kot.tapi nak buat camne nasi dah jadi bubur.eden tak dapat nak nolong!(mungkin Allah na tolong aku tu)haha.kejam kan aku tak nak ngaku pekara sebenar.sorry ye kawan.maafkan aku yer?kan dah cakap nakal sungguh aku!


2 comments:

Anonymous said...

ksabaran yg amat truji ktike ku mmbygkan knakalnmu..kakakaka......ini rupenye..kak long ku............o.m.g......hahahaha.....

Nazihahnea said...

eh.mmg nakal pon.sekarang je dah jadi baik.dah besar tak kan na buat nakal lagi,hehe~insaf kot.