Saturday, July 21, 2012

HAPPY BELATED BIRTHDAY BRO;D #SENIOR!

Assalamualaikum peeps:)

Just wanna say HAPPY BELATED BIRTHDAY SENIOR! 
birthday anda pada 20 JUN yang lalu kan kan? okay saya tahuuuu! hikhikkk ;D
okay sangat maaf sebab saya tersangatlah lambat untuk hupdate kan entry nie.
 #mohon beribu kemaafan *ecewahh!
pertamanya saya Intan Nazihah Bt Zamri pemegang kad pengenalan 920104-08-@#%$ seperti yang tertera diatas ingin memohon maaf sebanyak 20 jari termasuk jari kaki kepada senior saya iaitu saudara TETTTTTT! haha. nama tak boleh mentions nanti kena fire! homaiii sangatlah takut :(






Dear BRO AR:)

-sorry again lambat wish sebab saya hanya mampu wish kat sini je:) saya takde FB awak. acaner nak wish kan? haha, sebenarnya saya ingat birthday anda pada 20 Jun yang lalu tapi kerana kekangan waktu tak dapat lah saya nak buat entry tu. *harap maklong!

-semoga dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki yang melimpah ruah:) *okay boleh belanja saya satay lagi. hikkhik intan tak malu! boooo!

-semoga anda berada dalam keadaan yang baik baik dan sihat saja.

-semoga puasa penuh diperantauan. ouh ya! jangan nangis kat exam hall sebab anda selalu cakap raya pertama anda kat dalam exam hall kan? pity u. nanti saya kasi gambar lemang dan rendang ya! hiihhi.

-semoga berjaya di dunia dan di akhirat kelak. AMINN. saya doakan awak menjadi cik engineer yang hebat! wahhh wahhh. cayalah senior saya!

-lastly please take care of yourself:) saya sentiasa doakan yang terbaik untuk anda. saya doakan kebahagian anda bersama kakak AM:))
 AR&AM. okay sangat suwitttt! jeleznyaaa.
silalah jemput saya kalau anda berdua akan membina masjid, teringin kot nak makan nasi minyak orang Teluk Anson. hakhak.

okaylah buibui!
nah untuk anda:p omnommmnommmm...




here some poem for you bro------>

8 years.

A friendship won
A friendship lost
A friendhip full of love and trust
A friendship gone
A friendship there
A friendship that we'll
ALWAYS share

p/s: dengan harapan konon kononya senior saya tu tahu pasal kewujudan belog ini dan entry ini. ahaksss;D


3 comments:

zaza said...

Semoga dirinya menemui jalan pulang. *ada kena mengena tak?* KAHKAHKAH

Nazihahnea said...

mesti tahu jalan pulang punya:) naik flight takkan sesat punya! haha

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)