Sunday, June 23, 2013

cerita basi

Assalamualaikum

cerita dah basi tidak mengapa sebab masih boleh dikenang, tapi kalau makanan dah basi ke mulut tong sampah lah jawabnya. cerita basi tapi tak berapa nak basi cuma lambat hupdate saje. basi ke tak basi kena kasi tengok dulu..
PANJANG NAK ULAS TENGOK GAMBAR THEN COMMENT OKAY?
layannn..



muka mengantuk dalam bas. err

symptoms of Parkinson's disease maybe. 

hye sayalah CIK RA:)


from right wafa, mangai, farah, me and syra


lajunyaaaa!muka teruja.

still have time to gossip even in train.

saya haziqah:)


tunggu masa nak check in

besar tak beg? nie duduk sebulan namanya. hikhik


lailaii pilih RM 10 jo.. hingat dapek?

abaikan tudung yang selebek, uhhh fuhh tiup tudung


mana abang leham nie....

sapa snap nie? nampak tak sepenuh hati betulkan tudung.hihi

selebekness!





the hotel:)

hye weolls bakal bakal misi:p




 most favorite pic ever:)
pencinta ZARA GUCCI COACH PRADA LV lah sangat! haha



comel kan?



bini biniku gengster



macam pou tapi version muslimah yang alim.haha










rindu time nie sebab muka licin:( sobbbsobbss sekarang banyak jelawat kat muka:( tskkkk



the end
buibui 
till we meet again KLICIOUS! 


1 comment:

bulat.pendek Pendek said...

aku dapat detect!
gambar aku besar2..hahaha